Sfaturi culinare

#ActiFry #Optigrill #tefal

Solutii inteligente pentru o masa delicioasa si sanatoasa cu Optigrill®+ si ActiFry de la Tefal

Iti plac lucrurile de calitate si e normal sa fie asa, iar mancarea nu trebuie sa faca exceptie de la acest principiu. E normal sa vrei sa mananci bine si sanatos. Sa ai mancarea pregatita repede si exact asa cum iti place. Sa nu pierzi mult timp asteptand ca masa sa fie gata si sa fii intotdeauna sigur ca ingredientele sunt de cea mai buna calitate. stii ca toate acestea iti sunt acum la indemana mai repede si mult mai usor decat ti-ai putea imagina?

 

Prepara friptura perfecta cu gratarul electric inteligent: Tefal Optigrill®+

Cu Tefal Optigrill®+ arta gratarului este acum mai simplu ca oricand de stapanit! Tehnologia de ultima generatie te ajuta sa prepari friptura perfecta, tinand cont de grosimea bucatilor de carne sau de numarul acestora. si nu trebuie sa pierzi timp asteptand langa grill. Tefal Optigrill®+ are un senzor automat care detecteaza grosimea bucatilor de carne si regleaza singur temperatura de gatire si timpul de preparare. Iar semnalul sonor te anunta atunci cand friptura e gata.

Cu Tefal Optigrill®+ poti pregati orice fel de friptura si nu numai. Inovatia Tefal te ajuta sa prepari carne rosie, pui, peste, burgeri, carnati sau sandwich-uri, totul printr-o simpla apasare a unui buton, deoarece, pentru fiecare dintre cele sase tipuri de preparate gratarul are un program dedicat. in plus, Optigrill®+ beneficiaza de un mod manual cu 4 nivele reglabile de temperatura, perfect adaptate pentru fructe si legume, pentru a le prepara exact asa cum iţi doresti. Un indicator luminos iti arata nivelul de gatire, astfel incat poti fi sigur ca nu vei da gres inca de la prima utilizare! Urmarind culorile indicatorului – galben, portocaliu sau rosu – vei sti in ce stadiu de preparare se afla alimentele, iar un semnal sonor te anunta atunci cand gratarul este rare, mediu sau bine facut.

Suprafata mare permite prepararea a pana la patru bucati de friptura concomitent. Seteaza grillul, alege-ti programul preferat si in cel mai scurt timp vei avea exact rezultatul pe care-l astepti: o friptura in sange, mediu sau bine facuta.

Cartofii prajiti cu doar o lingura de ulei, garnitura ideala cu Tefal ActiFry

Pentru friptura perfecta ai nevoie de o garnitura pe masura. si, cum toata lumea iubeste cartofii prajiti, Tefal iti prezinta tehnologia inovatoare ActiFry, care combina pulsul de caldura cu circulaţia optimizata a fluxului de aer cald si cu amestecarea automata. Astfel, poti pregati cartofi crocanti la suprafata si moi la interior si multe alte preparate gustoase si sanatoase, folosind doar o lingura de ulei.

Este important sa ne hranim moderat, echilibrat, delicios.... si gustos!

Tefal ActiFry Express XL prajeste pana la 1,7 kilograme de cartofi cu doar o lingura de ulei si cu mai putin de 3% grasimi. Cartofii se prajesc intr-un flux de aer fierbinte si cu 30% mai rapid, datorita controlului electronic al temperaturii, astfel evitand pierderea de caldura din zona de gatit, dar si a fluxului de aer cald. Tu economisesti timp si energie, iar tehnologia revolutionara ActiFry, te ajuta sa pregatesti cartofi prajiti cu mai putine grasimi.

In plus, cu ActiFry Express XL Snacking, datorita accesoriului sau exclusiv pentru gustari rapide, poti pregati acasa, fara batai de cap, crochete, chipsuri, nuggets si papanasi sau alte deserturi ce vor face deliciul oricarei zile obisnuite.

Toate modelele de friteuze Tefal ActiFry sunt prevazute cu invelis ceramic antiaderent si sunt foarte usor de curatat, fiind compatibile cu masina de spalat vase.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete