Sfaturi culinare

#tefal #concurs #clatite

Stii care este diferenta intre clatite mexicane, italiene si frantuzesti?

Unul dintre cele mai populare branduri de produse de bucatarie a lansat deja traditionala colectie de tigai speciale pentru clatite, Tefal Mini Chefs, alaturi de un concurs inedit.

 

Dulci, sarate si aromate, clatitele ies cel mai bine cand sunt preparate cu dragoste si cu un "ingredient" secret: tigaile editie limitata, Tefal Mini Chefs.

Disponibile in 3 variante: Mexic, Italia si Franta, cu Tefal Mini Chefs pornesti in cele mai delicioase aventuri culinare alaturi de prietenii tai. Seteaza meniul, alege tema si savureaza ceva imbietor: clatite sarate, dulci sau American pancakes?

Pentru a le prepara cu precizie, indicatorul Thermo-Spot, ce se afla chiar in centrul tigaii, iti va spune cand aceasta a atins temperatura optima pentru a incepe sa gatesti, in timp ce invelisul interior antiaderent este construit in asa fel incat niciun preparat nu se va lipi.

Cei 3 Mini Chefs de la Tefal au fost realizati prin tehnologia patentata de injectare cu cerneala, ce permite decorarea atractiva a bazei tigailor fara sa le afecteze rezistenta. In plus, acestea vor da un strop de culoare bucatariei tale, transformandu-se intr-un decor inedit.

Descopera o lume savuroasa si castiga premii exceptionale

Fabrica de Clatite Tefal continua pana pe 30 aprilie si te premiaza cu plinuri de benzina, biciclete Pegas sau cu un pasaport de calatorie in valoare de 2500 de euro! Intra in concurs, castiga premii de DRUM BUN si fa-ti bagajele de plecare!

Achizitioneaza orice tigaie, cratita sau oala Tefal, inscrie bonul prin sms la numarul 1810 sau pe fabricadeclatite.ro pana pe data de 30 aprilie si poti castiga zilnic un plin de benzina, saptamanal o bicicleta Pegas sau marele premiu, un pasaport de calatorie de 2500 de euro, ca sa mergi oriunde iti doresti in lume.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.