Daca vrei sa incerci o reteta noua de supa, iti propunem una cu paste si parmezan, care se pregateste usor si este delicioasa.
Ingrediente pentru supa de vara cu paste si parmezan:
- 6 cani de supa de pui, nesarata
- 3 cani de apa
- 1 cani si un sfert de farfalle
- 2 cesti de suc de fructe galben
- 2 cesti de dovlecel tocat fin
- 1 lingura de patrunjel proaspat
- 1 lingura de busuioc proaspat
- 1 lingura de suc de lamaie
- 1/2 lingurita cimbru proaspat tocat
- 1/2 lingurita oregano proaspat tocat
- 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/2 ceasca de parmezan
Cum se prepara supa de vara cu paste si parmezan:
Pune mai intai supa si apa la fiert. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba aproximativ 8 minute. Toarna in supa si sucul de fructe, apoi adauga si urmatoarele ingrediente. Lasa totul sa fiarba 10 minute la foc incet.
Cum se serveste supa de vara cu paste cu parmezan:
Supa se serveste calda, presarata cu parmezan si decorata cu cateva frunze de busuioc proaspete.
Sursa foto: myrecipes.com