Sfaturi culinare

#fursecuri cu ciocolata #prajituri #torturi #ipad #fursecuri

Torturi, prajituri, fursecuri... de la Practic in bucatarie direct pe iPad!

ADVERTORIAL

Practic in bucatarie aduce pentru tine in pragul Sarbatorilor de Iarna o carte de bucate intr-o aplicatie pe Ipad .

Gasesti acum Torturi , prajituri, fursecuri – o dulce si delicioasa carte de bucate cu retete probate in bucataria practica, direct pe Ipad-ul tau!

https://itunes.apple.com/ro/app/practic-in-bucatarie-special/id582067638?mt=8

Bucataria e placere. Si arta. Nu contesta nimeni. Sa gatesti, sa „bucataresti” si sa seduci apoi privirea, nasul si papilele gustative ale celorlalti este o placere in sine pentru bucatar. Iar raspandirea retetelor si a trucurilor de bucatarie depaseste adesea placerea de a gati.

Asa ca trebuie sa incepem cu inceputul: ce alegem din meniul atat de stufos?

Raspunsul corect: retetele oferite de Practic in bucatarie.

Si o sa ma intrebati de ce sa alegeti bucataria Practic(a) si nu o alta.

Iata de ce: in bucataria Practic(a) se gateste dupa retetele cititorilor, unii dintre ei adevarati maestri deja recunoscuti in reteaua vasta a cititorilor Practic(i).

Astfel, reteta trece prin filtrul citititorului care o propune, prin mainile dibace din bucataria Practic(a), care o testeaza din nou, apoi prin publicarea ei in revista, „infrunta” proba de foc a acceptarii ei in comunitate. Are parte de apreciere sau nu. Arata senzational, miroase divin si iti lasa gura apa. Reteta testata, reteta aprobata.

Colectia speciala de retete testate de Practic in bucatarie aduna in cele cateva editii anuale „crema” acestor preparate.

Ia si tu, draga cititorule virtual, aceasta colectie de „Torturi, prajituri, fursecuri…”. intai te va cuceri vizual, apoi te va seduce prin diversitate. Dupa ce vei manca prima prajitura Practic(a) facuta in bucataria ta, vei da „like” si celorlalte.

Pofta buna sa ai!

https://itunes.apple.com/ro/app/practic-in-bucatarie-special/id582067638?mt=8


Despre Burda Romania

Editura Burda Romania este parte a BVO – Burda Verlag Osteuropa, divizia de est a Hubert Burda Media cu o istorie pe piaţa media de peste 100 de ani – companie de top europeana, prezenta in mai multe domenii, de la editare de publicaţii pana la producţii radio şi tv, webhosting, marketing direct.

In Romania, compania tipareste 23 de titluri periodice, cu un succes extraordinar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului