Sfaturi culinare

#preparare varza de Bruxelles #varza de bruxelles #secrete #sfaturi culinare

Varza de Bruxelles - secretul prepararii corecte

Ai incercat de multe ori sa gatesti varza de Bruxelles insa nu ti-a iesit precum cea preparata de maestrii bucatari, sau mai mult a avut un gust amar? Ei bine, iata care este secretul prepararii varzei de Bruxelles pe care orice gospodina trebuie sa il cunoasca.

Verifica atent fiecare varza si inlatura cotorul, daca este necesar. Se intampla adesea ca unele verze cumparate din comert sa nu aiba cotorul taiat corespunzator, acesta dand preparatelor un gust amar.

Daca ai cumparat varza proaspata este indicat sa idepartezi primul strat de frunze. Adesea acesta ofilit si nu ofera un gust bun mancarii.

Spala varza bine si las-o sa stea timp de 5-10 minute intr-un bol cu apa rece inainte de a o prepara.

Sursa foto: coconutcraze.wordpress.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.