Sosuri

#retete sosuri #sosuri #salsa # sos salsa #salsa capsuni #salsa ananas #salsa mango

3 retete delicioase de salsa care merg cu aproape orice

Nu mai cumpara din comert sosurile conservate. Preparati-le singura acasa. Nu e greu si in acest fel le poti consuma si proaspete, evitand multimea de E-uri aflate in preparatele industriale. Iata trei retete inedite de salsa care pot fi folosite cu o gama foarte larga de preparate:

Salsa de mango

Ai nevoie de doua fructe mango bine coapte, de zeama de la doua lamai, coaja de la un lime, o ceapa rosie medie tocata fin, un varf de cutit de sare, un strop de piper cayenne, doua linguri de arpagic verde tocat si un strop de piper negru. Decojeste fructele si scoate samburele, apoi taie cubulete mici pulpa de mango. Intr-un bol maricel amesteca bucatile de mango cu restul ingredientelor, apoi lasa salsa la frigider cateva ore pentru a se patrunde bine aromele.

Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare