Sosuri

#legume consumate in post #sosuri legume #sosuri post #post #legume #sosuri

4 sosuri de post care scot legumele din anonimat

Legumele sunt ingrediente de baza in retetele pe care le prepari in perioada postului. Indiferent ca le consumi simple, gatite la aburi sau fierte, ori alaturi de paste ori orez, exista cateva sosuri absolut delicioase care le ofera savoarea dupa care vei tanji si in afara postului! Descopera patru retete rapide si delicioase de sosuri vegetariene cu care sa "imbraci" in savoare legumele consumate in post!

1. Sos cu unt de arahide si ghimbir

Ingrediente:

  • 5 linguri apa
  • 4 linguri unt de arahide
  • 1 lingura otet de orez
  • 2 lingurite sos de soia
  • 2 lingurite de sirop de agave
  • 2 lingurite ghimbir proaspat
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele intr-un bol, apoi adauga-le intr-o tigaie si lasa-le pe foc pana ajung aproape de punctul de fierbere. Este un sos excelent pentru orice preparat cu legume, tofu sau cereale.

Susa foto: barbecue-n-biryani.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului