Farfallele cu sos de ciuperci sunt o mancare perfecta pentru cina. Sunt usoare, satioase si hranitoare. Au o aroma deosebita si delicioasa. In plus, se prepara foarte usor si rapid.
Ingrediente pentru farfallele cu sos de ciuperci:
- 400 g farfalle
- 1 lingura de unt
- 250 g ciuperci
- 1/2 cana de ceapa tocata
- 1 lingura de usturoi tocat
- 1 lingurita si un sfert de sare
- 1/4 lingurita de piper negru
- 1/4 ceasca de vin alb
- 2/3 ceasca de frisca
- 1/2 ceasca de branza
- 2 linguri de patrunjel tocat
Cum se prepara farfalle cu sos de ciuperci:
Pune pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute cu putina sare. Topeste untul intr-o tigaie mai mare si adauga peste el ciupercile, ceapa, sarea si piperul si lasa-le la foc mic circa 12 minute.
Adauga apoi vinul, lasa compozitia sa fiarba inca 2 minute, apoi pune in tigaie si pastele scurse, frisca, branza si 2 linguri de patrunjel.
Cum se servesc farfallele cu sos de ciuperci:
Farfallele cu sos de ciuperci se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt deasupra.
Sursa foto: myrecipes.com