Sosuri

#paste #retete paste #farfalle #farfalle cu ciuperci

Farfalle cu sos de ciuperci

Farfallele cu sos de ciuperci sunt o mancare perfecta pentru cina. Sunt usoare, satioase si hranitoare. Au o aroma deosebita si delicioasa. In plus, se prepara foarte usor si rapid.

Ingrediente pentru farfallele cu sos de ciuperci:

 

  • 400 g farfalle
  • 1 lingura de unt
  • 250 g ciuperci
  • 1/2 cana de ceapa tocata
  • 1 lingura de usturoi tocat
  • 1 lingurita si un sfert de sare
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • 1/4 ceasca de vin alb
  • 2/3 ceasca de frisca
  • 1/2 ceasca de branza
  • 2 linguri de patrunjel tocat

 

Cum se prepara farfalle cu sos de ciuperci:


Pune pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute cu putina sare. Topeste untul intr-o tigaie mai mare si adauga peste el ciupercile, ceapa, sarea si piperul si lasa-le la foc mic circa 12 minute.

Adauga apoi vinul, lasa compozitia sa fiarba inca 2 minute, apoi pune in tigaie si pastele scurse, frisca, branza si 2 linguri de patrunjel.

Cum se servesc farfallele cu sos de ciuperci:


Farfallele cu sos de ciuperci se servesc calde, presarate cu patrunjel tocat marunt deasupra.

Sursa foto: myrecipes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului