Sosuri

#lamaie #unt #oua #lapte

Sos de oua

Sosul de oua este usor de preparat si foarte gustos. Pentru o savoare aparte poti adauga si diverse ierburi. Vei obtine un sos aromatic, ideal pentru paste.
 

Ingrediente pentru sosul de oua
 

 

Cum se prepara sosul de oua
 

Intr-o cratita topeste untul. Adauga faina si amesteca pana obtii o pasta cremoasa. Adauga laptele si amesteca pana cand sosul se ingroasa.

Adauga sarea, piperul si galbenusurile. Amesteca continuu. Ai grija ca sosul sa nu fiarba. Lasa la foc mic.

Adauga apoi treptat sucul de lamaie, amestecand continuu.
 

Cum se serveste sosul de oua
 

Sosul de oua se serveste la diverse preprate din carne sau paste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului