Sosuri

#reteta #sos #usturoi #sos de usturoi #smantana

Sos de usturoi cu smantana

Sosul de usturoi este perfect pentru a fi servit la friptura, cu cartofi prajiti sau cu peste.

De ce ingrediente ai nevoie:

  • O capatana de usturoi
  • 200 gr smantana
  • Doua linguri de ulei
  • Un praf de sare
  • Marar (optional).



Cum se prepara:

  • Usturoiul se curata si se piseaza bine.
  • Se adauga un praf de sare, doua linguri de ulei si se amesteca pana la omogenizare.
  • Se toarna smantana si se amesteca bine.
  • La final, daca se doreste, se poate adauga o jumatate de legatura de marar.

    Cum se serveste:

  • Sosul de usturoi cu smantana se serveste cu cartofi prajiti, nature sau cu peste ori friptura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare