Sosuri

#ansoa #unt #usturoi #patrunjel

Sos pentru peste cu unt si ansoa

Sosul cu unt si este potrivit pentru preparatele pe baza de peste. Se pregateste rapid si este foarte savuros. Sosul care iti ramane il poti intinde pe o felii de paine pe care le prajesti.
 

Ingrediente pentru sosul cu ansoa
 

  • 10 ml ulei de masline
  • 200 grame ansoa
  • 50 grame unt
  • 1 catel de pisat
  • sucul de la o lamaie
  • 20 grame patrunjel uscat
  • piper.

 

Cum se prepara sosul cu ansoa
 

Intr-o cratita incinge uleiul si untul la foc mic. Adauga usturoiul si caleste timp de cateva minute. Adauga ansoa si lasa pe foc pana se incorporeaza frumos in sosul de unt si usturoi .

Adauga sucul de lamaie, patrunjelul si piperul. Amesteca bine.
 

Cum se serveste sosul cu ansoa
 

Sosul cu ansoa este potrivit pentru preparatele din peste. Il poti servi insa si cu paine prajita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sosuri

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului