Vopsirea oualor de Paste

#fructe #ulei #vopsea #oua #oua paste

5 modele de oua vopsite de Paste

Ouale de Paste au o paleta de culori extrem de diversificata. Aceste culori pot fi obtinute folosind diverse ingrediente, naturale sau fabricate, la care se adauga efectele speciale: patate, perlate etc. Descopera 5 modele de oua vopsite pentru Paste.

Oua vopsite cu hartie creponata
 

O modalitate de a vopsi ouale de Paste pentru a le folosi in decor este sa le colorezi cu hartie creponata. Ai nevoie de apa cu detergent si hartie creponata, in diverse culori. Aceasta modalitate de a le vopsi este un exercitiu bun, potrivit pentru familiile cu copii.
 

Oua patate
 

Sursa foto: achildgrows.comCand faci oua de Paste , colorantul utilizat poate fi combinat cu ulei, pentru un efect patat. Ouale au un aspect mai interesant si mai putin monoton, in comparatie cu cele intr-un singur ton. Poti pune deoparte o cana cu vopsea de oua, pe care sa o folosesti special pentru acest model de oua patate.
 

oua stralucitoare
 

Daca iti plac mesele fastuoase, cat mai sclipitoare, incearca o reteta de oua de Paste cu sclipici. Foloseste lipici si un slipici praf, pe care sa-l prinzi de coaja oului. Procedeul este simplu, iar ouale stralucitoare au un efect remarcabil.
 

Oua perlate
 

Ouale cu efect perlat sunt elegante, potrivite pentru o masa formala, dar si pentru o masa in familie. Pe langa vopseaua pentru oua, trebuie sa folosesti un ulei vegetal, care le da un efect stralucitor, perlat.
 

Oua vopsite in culori naturale
 

Sursa foto: crazy-frankenstein.comPentru a vopsi ouale, alege o varianta naturala. Foloseste flori si fructe pentru a le colora in mod natural, evitand colorantii sintetici. De exemplu, pentru oua albastre poti folosi afine, fu de ceapa rosie sau struguri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vopsirea-oualor-de-paste

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului