Vopsirea oualor de Paste

#vopsire oua #paste #oua #vopsirea oualor #tehnici vopsire oua

Vopsirea oualor de Paste! Cum sa obtii oua in culorile curcubeului

Pregatirile pentru Paste sunt in toi, iar vopsitea oualor este una dintre cele mai importante traditii ale acestei sarbatori. Ouale nu trebuie sa aiba insa o singura culoare ci le poti vopsi in culorile curcubeului. Iata cum poti face acest lucrur in cativa pasi simpli!

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa fierbi ouale tari.

Cand s-au fiert, scoate-le din apa si leaga fiecare oua cu ajutorul unui servet de hartie. Din loc in loc adauga cate o picatura de colorant. Foloseste culori cat mai variate pentru un plus de autenticitate.

Uda apoi oul cu ajutorul unui spay cu apa, pentru ca vopseaua sa se intinda pe toata suprafata servetelului.

Repeta proceeul pentru fiecare ou in parte, apoi asaza ouale intr-o tava si lasa-le sa stea pana cand serveteulul este complet uscat pe toate partile.

La final, indeparteaza servetelul si bucura-te de ouale colorate in culorile curcubeului. Daca vrei ca acestea sa fie mai lucioase le poti unge cu putin ulei.

Surse foto: amazinginteriordesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete