O gustare apetisanta poate consta dintr-un buritto cu legume. Foloseste ceapa, rosii, fasole, spanac si avocado pentru un preparat inedit.
Ingrediente pentru buritto cu spanac, fasole si rosii
- 4 tortilla
- 1 cana fasole
- 4 cani rosii proaspete, taiate
- 1 legatura de spanac
- 2 linguri ulei de masline
- 1 cana ceapa taiata
- 3 catei de usturoi, tocati
- 2 linguri praf de chili
- 1 lingurita chimion macinat
- ¼ cana apa
- 1 avocado, taiat
- 4 linguri smantana
-
4 linguri sos salsa
Cum se prepara buritto cu spanac, fasole si rosii
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Caleste ceapa si usturoiul 5 minute, apoi adauga praful de chili si chimionul si lasa mancarea pe foc 1 minut. Adauga apa, rosiile, fasolea si sarea. Lasa mancarea sa dea in clocot, apoi da focul mai mic si tine-o inca 20 de minute.
Adauga spanacul.
Cum se serveste buritto cu spanac, fasole si rosii
Ia cate o tortilla si pune in ea un sfert din compozitia din tigaie. Ruleaza si apoi serveste impreuna cu bucatele de avocado, smantana si sos salsa.