Aperitive

#retete ciuperci #ciuperci # ciuperci umplute

Ciuperci umplute cu carne tocata

Incearca acest aperitiv cu carne tocata. Il poti transforma intr-un aperitiv de Halloween cat ai clipi, ornand ciupercile umplute cu sos de rosii. Ciupercutele umplute se pot servi atat calde cat si reci si sunt delicioase.

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci
  • carne tocata
  • ceapa verde
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Tocam marunt piciorusele ciupercilor. Tocam si ceapa verde si o calim impreuna cu ciupercile in doua linguri ulei de masline. Adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana incepe sa isi schimbe culoarea.Dam deoparte si adaugam oul si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare, piper si oregano dupa gust.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.