Aperitive

#aperitive # tarte #mini tarte #tarte cu rosii

Mini tarte cu rosii

Mini tartele cu rosii au un aspect delicat si, totodata, apetisant. Le poti servi pe un platou la o masa festiva. Musafirii tai vor fi impresionati de aceste gustari stilate.


Ingrediente pentru mini tarte cu rosii

  • 400 gr aluat pentru placinta, congelat
  • 1 cana rosii cherry, pasate
  • 1 lingura busuioc proaspat, tocat
  • 2/3 cana maioneza
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1/4 cana branza Cheddar, rasa
  • 1/4 cana branza mozzarella, rasa


Cum se prepara mini tartele cu rosii

Incalzeste cuptorul la 230 gr Celsius. Intinde aluatul pentru placinte pe o suprafata infainata. Taie aluatul in 24 de cercuri de 5 cm. Pune aceste cercuri in forme mici, pentru tarte. Preseaza cu degetele pentru a forma peretii valuriti. Apasa cu o furculita pe fundul acestor tarte. Pune formele cu aluat la cuptor 4 sau 5 minute, pana s-au intarit. Lasa-le la racit 15 minute. Intre timp, micsoreaza temperatura din cuptor la 195 grade Celsius.

Amesteca rosiile scurse bine cu busuiocul. Pune sare si piper dupa gust. Intr-un castron, amesteca maioneza si cele 3 feluri de branza. Imparte compozitia de rosii in cele 24 de tarte si pune peste ele compozitia de branza. Da tartele la cuptor 20 de minute.


Cum se servesc mini tartele cu rosii

Mini tartele cu rosii se servesc imediat.

Sursa foto: invincibleinc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare