Aperitive

#creveti #brie #branza brie #sandvis #branza topita

Sandviciuri cu creveti si branza topita Brie

Daca te-ai saturat de sandviciurile traditionale cu mezeluri si salata verde, poti prepara unele inedite si foarte delicioase cu creveti si cu branza topita Brie. Se pregatesc rapid, sunt extrem de gustoase si contin putine calorii.


Ingrediente pentru sandviciurile cu creveti si branza topita Brie:

  • 4 felii de paine de secara
  • 10 creveti decorticati
  • 60 ml maioneza light
  • coaja rasa de portocala
  • 18 ml suc de portocale
  • 8 felii de branza topita Brie
  • arpagic
  • marar proaspat
  • sare
  • piper


Cum se prepara sandviciurile cu creveti si branza topita Brie:

Prajeste usor feliile de paine de secara si pe o parte si pe cealalta, apoi fierbe putin crevetii, aproximativ 10 minute.

Stoarce bine crevetii de apa, apoi, separat amesteca intr-un castron maioneza, arpagicul tocat, mararul tocat, coaja de portocala si sucul de portocala. La final, adauga crevetii si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Pe fiecare felie de paine prajita pune 2-3 creveti si 2 felii de branza topita Brie. Pune-le apoi la cuptorul cu microunde 2-3 minute, pana cand se topeste putin branza topita.


Cum se servesc sandviciurile cu creveti si branza topita Brie:

Sandviciurile cu creveti si branza topita Brie se servesc calde, cu cateva felii de lamaie si salata verde.

Sursa foto: cbc.ca
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare