Deserturi

#inghetata #inghetata capsuni #inghetata mango #bete inghetata

Inghetata delicioasa de capsuni si mango

Pentru zilele acestea extrem de calduroase iti propunem un desert savuros si foarte racoritor: inghetata de capsuni si mango. Se prepara usor si rapid, iar aroma sa este incantatoare.

Ingrediente pentru inghetata de capsuni si mango:

  • o cana de capsuni
  • un mango decojit, fara samburi si taiat cuburi
  • o lingura de zahar
  • o cana si un sfert de nectar de mango

Cum se prepara inghetata de capsuni si mango:

Mai intai, inmoaie niste betisoare de lemn, speciale pentru inghetata, in apa calda, timp de 10 minute.

Pune capsunile taiate in felii micute in formele de inghetata. Amesteca mango cu zaharul cu ajutorul unui blender pana cand se omogenizeaza. Combina compozitia obtinuta cu nectarul si amesteca din nou.

Toarna acest amestec peste capsuni si infige in el si betisoarele. Pune apoi formele de inghetata la rece intre 8 si 12 ore.

Cum se serveste inghetata de capsuni si mango:

Inghetata de capsuni si mango se serveste rece, simpla sau decorata cu bomboane.

Sursa foto: health.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.