Deserturi

#retete rapide #inghetata #retete inghetata #desert vara #inghetata bere #inghetata jeleuri #retete inghetataretete vara

Inghetata pe bat din bere, jeleuri sau prajituri? 7 retete unice din doua ingrediente

Stiai ca berea si lamaia pot transforma instantaneu inghetata pe bat intr-o delicioasa? Si crema de ciocolata din frigider, impreuna cu cateva banane pot deveni ingredientele principale ale unui desert congelat de vara. Aprovizioneaza-te cu forme si betisoare si descopera cum poti improviza cele mai spectaculoase retete de inghetata pe bat preparate din doar cate doua ingrediente!

1. Crema de ciocolata si banane

Sursa foto: foxnews.com

Ai un borcan de Nutella sau Finetti in frigider si cateva banane bine coapte in fructiera? Transforma-le numaidecat in cea mai spectaculoasa inghetata pe bat. Mixeaza 4 banane cu 1/2 borcan de crema de ciocolata, toarna compozitia in forme si baga-le apoi la congelator, pana se intaresc bine.

Sursa foto principala: Passthesushi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului