Deserturi

#placinta fara coacere #placinta americana #placinta #desert

Placinta americana fara coacere! Este gata in cateva minute

Vrei sa pregatesti un desert pentru weekend insa nu vrei sa pierzi foarte mult timp in bucatarie? Invata cum sa prepari o placinta mericana ce nu necesita coacere. In plus, este atat de buna incat nu vei regreta decat ca ai doar zece degete.

Ingrediente pentru placinta americana fara coacere

  • 1 cana nuci
  • 150g biscuiti de cacao, fara crema
  • 75g zahăr brun
  • 10g unt, topit
  • 1 ceasca unt de arahide
  • 250 grame crema fina de branza (simpla, fara arome)
  • 200ml frisca lichida
  • 5 linguri zahar pudra
  • o fiola esenta rom
  • coaja de la o portocala
  • 350 grame topping de ciocolata

Cum se prepara placinta americana fara coacere

Toaca nucile si pprajeste-le putin intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde. Adauga-le apoi in robotul de bucatarie, impreuna cu biscuitii si zaharul brun zi mixeaza foarte bine pana obtii o compozitie fainoasa. Adauga apoi untul si continua sa mixezi pana obtii o compozitie omogena.

Adauga aluatul intr-o forma rotunda cu fund detasabil si preseaza-l foarte bine, pentru a obtine un blat.

Intr-un castron pentru mixer adauga crema de branza, untul de arahide si zaharul pudra. Mixeaza pana obtii o crema spumoasa, omogena, apoi adauga esenta de rom si coaja de portocale. Incorporeaza apoi frisca batuta spuma, amestecand usor cu o lingura de lemn.

Adauga crema peste blat. Toarna deasupra toppingul de ciocolata.

Cum se serveste placinta americana fara coacere

Lasa placinta la frigier, timp de 4-5 ore inainte de a o servi. Se serveste rece, alaturi de o cana de cafea.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului