Deserturi

#prajituri # Cofetaria Mai Dulce #baia mare #cofetarie

Prajiturile de acasa nu mai pot concura cu cele din cofetarii

Cu siguranta multe gospodine nu ar fi de acord cu aceasta afirmatie dar luand in considerare calitatea prajiturilor, tehnologiile moderne, timpul consumat si preturile extrem de accesibile trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori, o prajitura de la cofetaria din oras este alegerea mai dulce castigatoare.

In plus, cofetariile precum Cofetaria Mai Dulce din Baia Mare se specializeaza pe produse noi, sau retete reinterpretate, dietetice, sau prajituri fara zahar, prajituri bio sau deserturi Raw Vegan care nici nu au termen de comparatie cu retetele pentru acasa.

Cat despre timpul economisit, prin noile tehnologii, cu acces la internet totul se rezolva peste noapte. Magazinul online MaiDulce.ro ofera livrare la restaurant, la locul de joaca sau la domiciliu atat pentru prajituri cat si pentru torturi aniversare personalizate. Iar personalizarea se poate realiza pana la cel mai mic detaliu. Totul online, conectat prin profilul de facebook sau cu adresa de e-mail fiecare produs disponibil online poate fi personalizat, alegand designul dorit, mesajul de pe tort, o poza printata pe martipan, figurinele preferate ale copiilor sau o tematica amuzanta si nu in ultimul rand blaturile si cremele care pot fi de la cele standard, cu ciocolata, vanilie, fructe, etc pana la cele mai spectaculoase, blaturi curcubeu si crema mascarpone, fructe exotice, etc.

In orasele mari foarte rar mai intalnesti o gospodina curajoasa care sa incerce singura sa prajitureasca pentru o nunta intreaga. Specialistii de zi cu zi abordeaza evenimentele mari, precum nuntile, botezurile sau petrecerile corporate intr-o nota profesionista. Spectacolul, gustul dar si impactul vizual trebuie sa fie la cel mai inalt nivel. Sigur ai prefera ca tortul miresei sa fie Mai Dulce, oferta este practic nemarginita, optiunile sunt nelimitate iar provocarile sunt o gura de aer pentru designerii de torturi.

Ramane sa va convingeti sau sa ne convingeti ca se poate si altfel sau optiunea mai dulce e rezultatul experientei chefilor din patiserii si cofetarii.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.