Deserturi

#pricomigdale #deserturi #tiramusu

Tiramisu la cupe cu pricomigdale

Prajitura traditionala a italienilor, tiramisu a cucerit foarte multe persoane, iar bucatarii s-au intrecut in a oferi variante tot mai sofisticate, plecand de la reteta de baza.


Ingrediente pentru tiramisu cu pricomigdale

 

  • 300 g pricomigdale
  • 300 g mascarpone
  • 80 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 lingurita amaretto
  • cacao (optional)
  • fulgi ciocolata (optional)


Cum se prepara tiramisu la cupe cu pricomigdale


Pregateste mai intai crema. Separa albusurile de galbenusuri, apoi freaca galbenusurile cu zaharul, pana ce obtii o spuma alba. Adauga mascarpone si amaretto.

Bate albusurile spuma de bezea, apoi incorporeaza-le in compozitia anterioara.

Pune crema la rece, minim 30 de minute.

In cupe individuale, aseaza alternativ straturi de pricomigdale si crema mascarpone, pana ce epuizezi toate ingredientele.


Cum se serveste tiramisu la cupe cu pricomigdale


Serveste desertul pudrat cu cacao sau fulgi de ciocolata, dupa plac.

Sursa foto: pubsub.com

 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.