Feluri principale

#retete Gordon Ramsay #spanac #ciuperci #Gordon Ramsay #rulouri de miel

Bucatari celebri: Invata sa prepari rulouri de miel umplute cu spanac si ciuperci de la Gordon Ramsay

Vrei sa iti intampini musafirii cu o mancare savuroasa, sanatoasa si foarte aspectuoasa? Atunci uimeste-i cu un preparat delcios: rulouri de miel umplute cu spanac si ciuperci. Acasa.ro continua serialul bucatarilor celebri si iti prezinta una dintre cele mai savuroase retete de rulouri de miel, pregatita de renumitul bucatar Gordon Ramsay. Iata cat de usor iti poti impresiona musafirii:

Rulourile de miel umplute cu spanac si ciuperci

Ingrediente:

  • 1,3 kg carne de miel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 ceape rosii
  • 100 g ciuperci mixte
  • 25 g unt
  • 250 g spanac
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • sare si piper
  • 10 crengute de rozmarin proaspat
  • 6 frunze mari de salvie
  • 2-3 linguri de crema de branza cu ierburi aromatice si usturoi
  • 10 catei de usturoi

Cum se prepara:

Preincalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Incinge jumatate din uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si ciupercile taiate marunt, la foc mediu.

Separat, topeste untul, adauga peste el spanacul si lasa-l sa se caleasca aproximativ 1 minut, apoi condimenteaza compozitia cu nucsoara.

Taie carnea de miel usor si presara peste ea rozmarin. Intr-un castron mare combina spanacul calit cu amestecul de ciuperci si crema de branza. Asaza in mijocul carnii amestecul de spanac si ciuperci, apoi ruleaz-o si prinde-o cu o sfoara.

Da carnea de miel la cuptor, asaza-o pe un gratar nonaderent si stropeste-o cu putin ulei de masline. Din cand in cand, adauga peste carne si din sosul pe care il lasa. Carnea trebuie sa stea la cuptor cel putin 30 de minute.

Cum se serveste:

Rulourile de miel umplute cu spanac si ciuperci se servesc calde, cu garnituria de cartofi sau salate.

Cine este Gordon Ramsay?

Gordon Ramsay este un bucatar britanic, de origine scotiana, devenit celebru nu doar pentru retetele sale spectaculoase, ci si pentru temperamentul sau coleric si implicarea in diverse proiecte umanitare si emisiuni de televiziune speciale: "Gordon's Great Escape", "The F Word Gordon Ramsay: Cookalong Live", "Ramsay's Kitchen Nightmares".

Sursa foto: theplace2.ru

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.