Feluri principale

#cartofi cu cascaval # cartofi umpluti #cartofi #retete cartofi copti # retete cartofi

Cartofi umpluti cu cascaval. Reteta perfecta pentru orice grumand

Vrei sa prepari o masa rapida si delicioasa, sau pur si simplu nu iti place sa petreci mult timp in bucatarie? Avem reteta perfecta pentru tine. Iata cat de simplu se prepara cartofii umpluti cu cascaval! Iti garantam ca sunt foarte gustosi.

Ingrediente pentru cartofii umpluti cu cascaval

  • 4 cartofi mari
  • 200g cascaval
  • 5 linguri de maioneza
  • 50g parmezan
  • 2 felii de bacon
  • 1 ceapa verde
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Cum se prepara cartofii umpluti cu cascaval

Pune cartofii la copt in coaja. Cand sunt patrunsi bine scoate-i si taie-i jumatati. Cu ajutorul unei linguri, scobeste miezul si pune-l intr-un castron. Zdrobeste-l bine si amesteca-l cu cascavalul ras, rozmarinul tocat marunt si 2-3 fire de marar. Amesteca bine, apoi adauga maioneza si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Umple cartofii cu compozitia obtinuta apoi presara parmezanul ras deasupra. Coace-i din nou pana cand parmezanul s-a topit si incepe sa se rumeneasca.

In timp ce cartofii se coc, pune la fript intr-o tigaie nonaderenta feliile de bacon, pana devin maronii. Scoate-le pe o farfurie in care ai pus un prosop absorbant, pentru a absoarbe excesul de grasime. Cand s-au racit taie-le bucatele mici. Toaca si ceapa verde marunt.

Cand cartofii sunt gata scoate-i din cuptor si presara deasupra baconul si ceapa tocata marunt.

Cum se servesc cartofii umpluti cu cascaval

Serveste cartofii umpluti cu cascaval ca atare sau alaturi de o salata de sezon.

Sursa foto: cookingforanne.blogspot.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.