Feluri principale

#pui #ghimbir #portocale

Piept de pui copt cu portocale

Pieptul de pui copt cu portocale este ideal pentru zilele de weekend, cand vrei sa gatesti ceva savuros, impreuna cu toata familia. Nu necesita mult timp pentru a sta la cuptor, insa rezultatul este deosebit. Se serveste cu diverse garnituri si cu sosul care s-a lasat in timpul prepararii.
 

Ingrediente pentru piept de pui copt cu portocale
 

 

Cum se prepara pieptul de pui copt cu portocale
 

Intr-un bol amesteca sucul de portocale, sosul de soia, sarea si ghimbirul. Aseaza pieptul de pui intr-o tava. Toarna sosul peste pieprul de pui si amesteca bine.

Da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute.
 

Cum se serveste pieptul de pui copt cu portocale
 

Pieptul de pui cu portocale se serveste cu diverse garnituri si asezonat cu o lingura din sosul in care a copt.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.