Retete de Paste

#retete #ierburi aromatice #retete de paste #carne de miel # pulpa de miel

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice este un preparat ideal pentru masa de Paste. Are un gust aromat si savuros si o carne frageda. Se serveste cu diverse garnituri de legume.

Ingrediente pentru pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice


patrunjel
rozmarin
cimbru
menta
10 ml ulei de masline
10 ml otet balsamic
10 grame mustar
1 pulpa de miel
2 catei de usturoi
sare
piper.

Cum se prepara pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca patrunjelul cu rozmarinul, cimbrul, menta, uleiul de masline, otetul si mustarul. Asezoneaza cu sare si piper.

Aseaza pulpa de miel pe un gratar si cresteaza toata suprafata. In fiecare crestatura adauga cate o feliuta de usturoi. Unge apoi pulpa de miel cu compozitia de ierburi.

Aseaza pulpa intr-o tava si da la cuptor pentru 15 minute. Da apoi focul mai mic si lasa la cuptor aproximativ 2 ore.

Cand este gata, scoate din cuptor si mai lasa sa se odihneasca timp de 20 de minute inainte de a servi.

Cum se serveste pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice se serveste cu diverse garnituri de legume si salate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare