- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Salata de toamna cu pere si gorgonzola
Ingrediente:
- 2 pere bine coapte, taiate cubulete
- 1/4 cana de branza grogonzola cu continut scazut de grasimi
- 250 g mix de salata (baby spinach, rucola, radicchio sau alte amestecuri)
- 30 g nuci pecan sau migdale
Dressing:
- 2 linguri otet valsamic
- 1/2 lingurita mustar Dijon
- 1 lingurita miere
- 1/4 lingurita sare
- piper negru macinat
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele de salata intr-un bol. Separat, prepara dressingul amestecand toate ingredientele si toarna-l apoi peste legume si fructe.
Surs foto: jessiemonds.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina