Salata de rucola cu pere si parmezan este usor de preparat si satioasa. Are un gust inedit , combinatia de pere caramelizate si parmezan fiind savuroasa. Se serveste ca atare, cu un pahar de vin rosu.
Ingrediente pentru salata de rucola cu pere si parmezan
- 4 pere taiate in felii groase
- 40 grame zahar
- sucul de la o lamaie
- 20 grame miere
- 100 grame rucola
- 80 grame parmezan ras.
Cum se prepara salta de rucola cu pere si parmezan
Intr-un bol amesteca zaharul cu perele. Incinge o tigaie si adauga perele. Lasa pe foc timp de 3 minute, pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze.
Adauga putina apa. Amesteca. Adauga si sucul de lamaie si mierea.
Cum se serveste salata de rucola cu pere si parmezan
Aseaza perele pe un platou. Peste ele adauga rucola. Peste rucola presara parmezanul ras.