Sfaturi culinare

#fructe de vara #cirese #retete

5 retete cu cirese

Ciresele sunt unele dintre cele mai populare fructe ale acestei perioade. Le poti manca proaspete sau le poti folosi in diverse retete, de la preparatele care rezista mult timp, precum fursecurile, la cele care se servesc imediat, precum sucurile de fructe. Fa o surpriza familiei si pregateste cateva preparate cu cirese .

Fursecuri cu cirese si fulgi de ovaz

Daca vrei un preparat care se pastreaza bine mai mult timp, alege o reteta de fursecuri. Iti propunem fursecurile cu cirese si fulgi cu ovaz. Le poti folosi in orice ocazie, ca desert. De asemenea, sunt potrivite pentru micul dejun, dar si pentru a fi luate la pachet, la serviciu sau la scoala.

Tiramisu cu cirese

Tiramisu este unul dintre deserturile predilecte ale verii. Savuros si decadent, tiramisu poate fi pregatit cu fructe specifice sezonului de vara. Incearca o reteta de tiramisu cu cirese proaspete. Pentru ca preparatul tau sa fie proaspat si rece, lasa-l peste noapte in frigider, inainte de a-l servi.

Shake de cirese

Shake-ul de cirese este o bautura delicioasa, usor de preparat, foarte potrivita pentru sezonul cald, de vara. Foloseste cirese inghetate, o banana, suc de portocale si cuburi de gheata pentru o bautura racoritoare in zilele caniculare. Este un preparat fara alcool, astfel incat poate fi consumat de intreaga familie.

Sampanie cu cirese

Daca iti plac bauturile pe baza de sampanie, foloseste atunci ciresele pentru a obtine un preparat cu adevarat deosebit. Sampania cu cirese este o bautura eleganta, racoritoare, foarte potrivita pentru un eveniment special, in perioada calduroasa a verii. Acest preparat necesita numai cateva ingrediente: sampanie, cirese si zahar.

Inghetata de cirese

Inghetata de cirese este un desert gustos pentru zilele calduroase de vara. Acest desert nu contine arome si coloranti artificiali si este usor de preparat. Foloseste smantana, lapte, miere, cirese si lichior de cirese pentru o inghetata de casa. Va fi in mod sigur un succes, atat in familie, cat si intre prieteni.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.