Sfaturi culinare

# meniu sanatos paste #meniu paste #paste

Cum poti manca mai sanatos de Paste

Mesele de Paste sunt imbelsugate si contin mancaruri grele, bogate in calorii. Pentru a ramane in forma dupa sarbatori, LifeBox iti recomanda alimente reinterpretate precum friptura de miel slow cooked, drob vegetarian, cozonac low carb.

LifeBox, liderul pietei de healthy food delivery din Romania, propune si in acest an un meniu special pentru Paste ce contine 13 preparate traditionale, reinterpretate intr-o maniera sanatoasa.

Imbinand bunul gust cu o dieta sanatoasa, EasterBox include atat preparatele de nelipsit de pe masa de Paste, precum drobul, friptura de miel, pasca sau cozonacul, insa vine in intampinarea gurmanzilor si cu o serie de optiuni menite sa diversifice meniul traditional, printre care se numara risotto din orz cu spanac sau batonetele de pastarnac si morcovi la cuptor. Asemenea tuturor preparatelor LifeBox, si cele cuprinse in EasterBox sunt planificate de catre doctorul nutritionist Anamaria Iulian, iar retetele sunt pregatite de catre chef Alex Cirtu.

Ce cuprinde un meniu sanatos de Paste

Iubitorii de carne si preparate traditionale vor putea regasi in meniul special pentru sarbatorile pascale friptura de ciolan de miel slow cooked cu sos brun si salata de primavara, drobul de curcan cu verdeturi de sezon, stufatul de pulpa de miel cu reductie de vin rosu, leurda si ceapa verde in sosul casei de rosii cu busuioc, dar si deliciosul pui Coquelet de Bretania umplut cu portocale rosii, ghimbir si rozmarin, salata de sfecla la aburi, morcov, ardei copt si susan.

De asmenea, EasterBox propune si un preparat pe baza de peste: file Cod Loins salbatic la cuptor cu sos din vin rosu, masline verzi siciliene, rosii uscate si boabe de edamame la aburi, ce poate fi servit alaturi de o garnitura de piure de cartofi si conopida rumenita in unt, ceapa verde, salsa de trufe si salata de varza, baby spanac si morcovi. 

Nelipsite de pe masa de Paste, meniul este completat si cu deserturi, mai exact 3 tipuri de cozonac: cel traditional cu nuca, cacao si stafide, un cozonac insiropat fix cat trebuie, ca sa mai vrei o felie, dar si faimosul cozonac low carb. In plus, clientii se vor putea bucura si de binecunoscuta pasca fara aluat, cu stafide hidratate in cognac.

Echipa LifeBox a inclus in noul meniu si preparate pentru persoanele vegetariene, precum drob vegetarian cu ciuperci, broccoli, morcovi, porumb si fulgi de drojdie inactiva, batonete de pastarnac si morcovi la cuptor cu sos de iaurt si ierburi Provence si risotto din orz cu spanac, leurda verde si parmezan.

Preturile preparatelor din EasterBox pornesc de la 25 lei si ajung pana la 159 lei, in functie de produsele alese. Meniul pentru Paste poate fi personalizat si precomandat pana pe 28 aprilie accesand link-ul: http://bit.ly/Meniu_Paste_LifeBox si va fi livrat pe data de 1 mai in cele trei zone in care este prezenta compania: Bucuresti, Cluj si Oradea.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare