Sfaturi culinare

# biscuiti fragezi # biscuiti cu lapte batut #lapte batut #biscuiti

Cum sa prepari cei mai buni biscuiti cu lapte batut

Biscutii cu lapte batut sunt usor de preparat si nu trebuie sa petreci mult timp in bucatarie. Sunt perfect pentru serile petrecute in fata televizorului, pentru gustarea dintre mese, sau pentru a-i servi alaturi de aperitivele preferate.

Ingrediente pentru biscuitii cu lapte batut

  1. 300 grame faina cu agent de crestere
  2. 1/4 ligurita praf de copt
  3. 110 g unt
  4. 200 ml de lapte batut
  5. 1/2 lingurita sare fina

Cum se prepara biscuitii cu lapte batut

Preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius.

Intr-un bol incapator adauga, praful de copt si sarea. Amesteca-le bine, apoi adauga untul la temperatura camerei si amesteca bine pana cand obtii o compozitie sfaramicioasa, asemanatoare nisipului.

Incorporeaza laptele treptat si framanta bine pana cand obtii un aluat omogen.

Scoate aluatul pe o suprafata de lucru neteda, presarata cu faina. Intinde aluatul intr-un strat de 1,5 cm grosime. Taie biscutii in forma dorita si asaza-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Adauga-i in cuptor si coace-i timp de 10 minute, sau pana cand devin aurii la suprafata.

Serveste-i reci, ca atare sau alaturi de aperitivele preferate.

Sursa foto: cookingmaniac.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.