Astepti musafirii si te gandesti sa pregatesti un bufet suedez? Poti alege sa-ti servesti invitatii cu un aperitiv deosebit, cu sparanghel si parmezan.

Ingrediente pentru aperitiv cu sparanghel si parmezan

400 g aluat foitaj

1 ceasca sos red pesto (100 ml)

20 rosii cherry, taiate jumatati

1/2 kg sparanghel

sare, piper

150 g pamezan ras


Cum se prepara aperitivele cu sparanghel si parmezan

Lasa aluatul de foitaj la dezghetat. Intre timp, spala firele de sparanghel, taie-le varfurile si pune partea lemnoasa la fiert.

Imparte aluatul de foitaj in opt dreptunghiuri, apoi unge-le pe fiecare in parte cu sos red pesto.

Pune pe fiecare dreptunghi cateva jumatati de rosii cherry si sparanghel fiert.

Potriveste de gust cu putina sare si piper.

Pune aperitivele la copt, la 200 de grade. Lasa-le la copt in jur de 10-12 minute.

Cum se servesc aperitivele cu sparanghel si parmezan

Serveste aceste aperitive caldute, cu parmezan ras deasupra.

foto : //blogs.babble.com
 

  •   2012-04-23
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.