Cum sa conservi porumbul fiert pentru a te bucura de el intreaga iarna

Cum sa conservi porumbul fiert pentru a te bucura de el intreaga iarna

Porumbul fiert este adorat de intreaga lume. Gustul dulceag al acestuia, combinat cu unt [...]

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsune

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsune

Este sezonul capsunelor! Profita de aceasta preioada in care delicioasele fructe de [...]

Cum sa prepari dulceata de bujori acasa

Cum sa prepari dulceata de bujori acasa

Iti place dulceata de trandafiri? Atunci, cu siguranta o vei adora si pe cea din petale [...]

Gem de kaki, un deliciu in orice camara

Gem de kaki, un deliciu in orice camara

Kaki, cunoscut si ca "piersica japoneza", este un fruct exotic, delicios, asemanator la [...]

Dulceturi & Conserve

Cum sa conservi porumbul fiert pentru a te bucura de el intreaga iarna

Cum sa conservi porumbul fiert pentru a te bucura de el intreaga iarna

Porumbul fiert este adorat de intreaga lume. Gustul dulceag al acestuia, combinat cu unt sau doar cu condimente precum sare si/sau piper, a cucerit o lume intreaga. In plus, boabele de porumb fiert po [..]

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsune

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsune

Este sezonul capsunelor! Profita de aceasta preioada in care delicioasele fructe de gasesc la tot pasul si prepara dulceata de capsune. Aceasta poate fi pastrata timp de cateva luni, astfel incat te v [..]

Cum sa prepari dulceata de bujori acasa

Cum sa prepari dulceata de bujori acasa

Iti place dulceata de trandafiri? Atunci, cu siguranta o vei adora si pe cea din petale de bujori. Este la fel de apreciata precum cea de trandafiri, fiind la fel de gustoasa si intens parfumata. Este [..]

Gem de kaki, un deliciu in orice camara

Gem de kaki, un deliciu in orice camara

Kaki, cunoscut si ca "piersica japoneza", este un fruct exotic, delicios, asemanator la aspect cu o rosie galbena. Textura este insa una suculenta, asemanatoare piersicii si a pepenelui galben. Este u [..]

Gem de banane caramelizate – reteta pe care trebuie sa o incerci in aceasta iarna

Gem de banane caramelizate – reteta pe care trebuie sa o incerci in aceasta iarna

Da, ai auzit bine! Gemul de banane caramelizate este extrem de gustos si foarte aromat. Se prepara rapid si poate fi consumat ca atare sau la prepararea deserturilor! [..]

Cum sa prepari cea mai buna peltea de gutui

Cum sa prepari cea mai buna peltea de gutui

Toamna este sezonul prepararii celor mai gustoase conserve. Daca obisniesti sa prepari dulceata de gutui nu rata sansa de a prepara peltea. Este delicioasa si numai buna de servit la micul dejun sau a [..]

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de gutui

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de gutui

Toamna este sezonul gutuilor. Aceste fructe extrem de aromate sunt numai bune pentru a prepara o dulceata exceptionala de care sa te bucuri intregul an. Iata cat este de usor sa prepari cea mai buna d [..]

Rosii uscate, in ulei, conservele pe care trebuie sa le prepari acum

Rosii uscate, in ulei, conservele pe care trebuie sa le prepari acum

Rosiile uscate, in ulei, sunt un deliciu in timpul iernii. In plus te poti bucura de conserve naturale, ult mai gustoase si fara conservanti. Iata cat de usor se prepara. [..]

Zacusca de vinete, conserva ce nu trebuie sa lipeasca din nicio camara

Zacusca de vinete, conserva ce nu trebuie sa lipeasca din nicio camara

Toamna se apropie cu pasi repezi, iar pregatirile pentru camara de iarna sunt in toi. Pe lista conservelor pe care orice gospodina trebuie sa le aiba in camara se afla zacusca de vinete. Iata o reteta [..]

Cum sa pui castravetii la murat! Trucurile pe care orice gospodina trebuie sa le stie

Cum sa pui castravetii la murat! Trucurile pe care orice gospodina trebuie sa le stie

Finalul lunii august este perioada in care gospodinele incep prepararea concervelor pentru iarna. Tot acum, acestea pun si castravetii la murat. Poate parea un lucru complicat, insa daca stii cateva t [..]

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii