Budinca de malai cu nucsoara este un preparat ideal pentru anotimpul rece. Aspectuoasa si hranitoare, budinca poate fi preparata cu orice ocazie. Ingrediente sunt simple.
 

Ingrediente pentru budinca de malai cu nucsoara
 

  • 4 oua
  • 3/4 cana smantana
  • 3/4 cana lapte
  • 3 cani faina de porumb
  • 1 lingura arpagic, tocat fin
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 1 lingurita sare
  • 1 varf de cutit de piper alb .
     

Cum se prepara budinca de malai cu nucsoara
 

Amesteca intr-un castron ouale cu smantana si laptele. Adauga apoi malaiul, arpagicul, nucsoara, sarea si piperul.

Amesteca bine pentru omogenizare. Toarna compozitia intr-o casoleta pentru cuptor.

Pune casoleta in tava si toarna apa in tava pana cand nivelul apei ajunge la jumatatea inaltimii casoletei.

Lasa totul la cuptor 50 de minute, la 180 grade Celsius.
 

Cum se serveste budinca de malai cu nucsoara
 

Scoate casoleta din tava cu apa si las-o sa se raceasca 10 minute inainte de a taia preparatul.
 

Sursa foto: delish.com
 

  •   2011-10-18
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.