Painea cu usturoi este un preparat usor de facut si iubit de toata lumea. Parfumata si crocanta, poate constitui un aperitiv ideal pentru o masa cu prietenii.


Ingrediente pentru painea cu usturoi
 

 

  • 175 grame unt
  • 6-8 catei de usturoi
  • 2 lingurite de patrunjel
  • 1 paine de tip bagheta


Cum se prepara painea cu usturoi


Usturoiul si patrunjelul trebuie taiate marunt (tocate), pentru a fi folosite mai tarziu.

Incalzeste apoi cuptorul la 230 grade Celsius. Intre timp, pune intr-o tigaie untul si lasa-l sa se topeasca pe foc. Adauga patrunjelul si usturoiul.

Taie bagheta in felii la marimea dorita de tine. Ar trebui in general ca feliile sa fie generoase. Unge-le apoi cu sosul de unt. Apoi pune-le pe gratar sau in cuptor pana capata o culoare aurie.


Cum se serveste painea cu usturoi


Se serveste calda, imediat.
 

  •   2010-10-11
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.