Aperitive

#cascaval #retete #sufleu #sufleu de cascaval

Sufleu de cascaval

Sufleurile sunt preparate calde, care se servesc imediat dupa ce au fost pregatite. Surprinde-ti si tu familia pregatind un sufleu de cascaval.

Ingrediente pentru sufleu de cascaval

250 g cascaval

6 oua

1 cana lapte

1 lingura cu faina

2 linguri unt

sare, dupa gust

Cum se preparare sufleu de cascaval

Pune faina la desfacut in lapte, amestec-o apoi cu galbenusurile puse pe rand si cascavalul dat pe razatoare. Omogenizeaza foarte bine acest amestec. Adauga putina sare, daca este nevoie.

Bate albusurile pana devin spuma tare, toarna-le peste compozitia anterioara si amesteca totul de jos in sus, pentru ca sa-ti ramana o compozitie aerata. Toarna aluatul intr-o tava unsa cu doua linguri de unt.

Baga forma la cuptor, la 175 de grade, pentru 50 de minute. Scoate sufleul, taie-l felii groase si serveste-l cald.

Cum se serveste sufleu cu cascaval

Sufleul isi pierde forma frumoasa daca se pastreaza de pe o zi pe alta, astfel incat e indicat sa se consume imediat dupa preparare. Serveste sufleul alaturi de un vin alb, demidulce.

Foto : nummykitchen.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare