Sufleurile sunt preparate calde, care se servesc imediat dupa ce au fost pregatite. Surprinde-ti si tu familia pregatind un sufleu de cascaval.
Ingrediente pentru sufleu de cascaval
250 g cascaval
6 oua
1 cana lapte
1 lingura cu faina
2 linguri unt
sare, dupa gust
Cum se preparare sufleu de cascaval
Pune faina la desfacut in lapte, amestec-o apoi cu galbenusurile puse pe rand si cascavalul dat pe razatoare. Omogenizeaza foarte bine acest amestec. Adauga putina sare, daca este nevoie.
Bate albusurile pana devin spuma tare, toarna-le peste compozitia anterioara si amesteca totul de jos in sus, pentru ca sa-ti ramana o compozitie aerata. Toarna aluatul intr-o tava unsa cu doua linguri de unt.
Baga forma la cuptor, la 175 de grade, pentru 50 de minute. Scoate sufleul, taie-l felii groase si serveste-l cald.
Cum se serveste sufleu cu cascaval
Sufleul isi pierde forma frumoasa daca se pastreaza de pe o zi pe alta, astfel incat e indicat sa se consume imediat dupa preparare. Serveste sufleul alaturi de un vin alb, demidulce.
Foto : nummykitchen.blogspot.com
#cascaval #retete #sufleu #sufleu de cascaval
Sufleu de cascaval
Sufleu de cascaval Sufleurile sunt preparate calde, care se servesc imediat dupa ce au fost pregatite. Surprinde-ti si tu familia pregatind un sufleu de cascaval.- 2012-05-10 2012-05-10
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa