Supa cu fasole si chorizo este savuroasa si gustosa, potrivita pentru serile racoroase de iarna. Se serveste cu paine taraneasca unsa cu usturoi si patrunjel tocat.


Ingrediente pentru supa cu fasole si chorizo

  • 200 grame carnati chorizo feliati
  • 1 ceapa tocata
  • 2 tije de teline tocate
  • 300 grame de morcovi tocati
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita paprika
  • 1 lingurita pudra de chili
  • 1/2 lingurita chimion macinat
  • 400 grame rosii din conserva
  • 750 ml supa de legume
  • 400 grame fasole din conserva


Cum se prepara supa cu fasole si chorizo

Prajeste carnatii intr-o cratita bine incinsa. Cand sunt bine prajtii, scoate carnatii pe o farfurie tapetata cu servetele de bucatarie.

In aceeasi tigaie adauga ceapa, telina si morcovii si caleste timp de 5 minute. Adauga apoi si usturoiul, paprika, pudra de chili si chimionul si mai lasa pe foc timp de 2-3 minute.

Incorporeaza apoi rosiile si supa si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine si adauga carnatii prajiti. Lasa supa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 minute.

Adauga si fasolea si mai fierbe 5 minute.


Cum se serveste supa cu fasole si chorizo

Supa cu fasole si chorizo se serveste calda, cu paine taraneasca proaspata. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat.

Sursa foto: uktv.co.uk

  •   2013-01-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii