Supa rece de pepene galben cu prosciutto crudo

Ingrediente:

  • 450 g Pepene galben
  • 100 g Prosciutto crudo Carrefour
  • 0.5 g Sofran
  • 250 ml Smantana Carrefour de gatit
  • 75 g Parmezan Carrefour
  • 5 g Busuioc proaspat


Mod de preparare Supa pepene galben cu prosciutto

Pepenele galben il curatati de seminte si de coaja si il tocati la blender cu 25 de ml de apa rece.

Dupa ce pepenele devine piure, adaugati parmezanul, iar apoi strecurati supa printr-o sita fina si puneti-o la frigider.

Smantana de gatit o bateti la mixer pana obtineti o spuma asemanatoare cu consistenta friscai, in care puneti sofranul si putina sare. Puneti si acest amestec la rece.

Cand pepenele si frisca sunt foarte reci, le amestecati incet, pana la omogenizare. Adaugati feliile de prosciutto taiate marunt si puneti preparatul, din nou, la rece.

Montajul farfuriei

Turnati supa in farfurie, puneti putina smantana pentru un plus de cremozitate si contrast de culori. Asezati cubuletele de prosciutto in mijlocul farfuriei si, adaugati frunzele de busuioc.

A se servi rece!

Carrefour va ureaza pofta buna!




  •   2013-05-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii