Deserturi

#cozonac Catalin Scarlatescu #reteta Catalin Scarlatescu #Chef Catalin Scarlatescu

Afla cum poti pregati chiar tu Cozonacul lui Chef Scarlatescu!

Cum Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus ne propune desertul traditional romanesc – Cozonacul – pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu. Dupa cum probabil stiti, juratul din cadrul emisiunilor cu profil culinar, gateste ireprosabil, fiind unul dintre cei mai apreciati Chefi din Romania. Acesta a impresionat intotdeauna prin standardele ridicate in ceea ce priveste preparatele ce ii poarta semnatura. Cei care au avut ocazia sa le deguste si au fost incantati de ele, vor fi surprinsi si de gustul inegalabil al acestui desert de sarbatoare.

Pregatit dupa o reteta speciala, dar care pastreaza totodata gustul autentic romanesc, acest cozonac pufos si delicios va fi unul care va disparea repede de pe masa de sarbatori.

Ingrediente:

  • 1 kg faina
  • 250 gr zahar
  • 450gr lapte
  • 5 oua
  • 60 gr drojdie
  • 300 gr unt Belgian
  • 500gr nuca
  • 200gr rahat
  • 150 gr ciocolata belgiana
  • 30gr portocala confiata
  • 30 gr coaja de lamaie

Mod de preparare:

Citeste continuarea pe mamicamondena.ro.

  •   2017-12-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.