Deserturi

# ingrediente cheesecake #cheesecake rapid #retete video #reteta cheesecake #cheesecake

Cheesecake delicios din doar trei ingrediente

Una dintre cele mai delicioase prajituri este extrem de usor de pregatit si nu necesita decat trei ingrediente. Aceasta noua reteta face furori pe internet, iar zeci de mii de oameni au incercat-o deja si s-au aratat incantati. Iata reteta: 

Ingrediente pentru cheesecake

3 oua
120g ciocolata alba 
120g crema de branza moale 

Cum se prepara cheesecake 

Preincalziti cuptorul la 170 de grade. Separati ouale si puneti-le intr-un bol mare. Lasati albusurile la frigider. Puneti ciocolata (rupta in bucatale) intr-un bol mare, apoi topiti-o la bain marie, dupa care adaugati usor crema de branza si incalziti-le in continuare. Luati de pe foc cand totul se omogenizeaza si apoi amestecati cu galbenusurile. 

Scoateti albusurile si bateti-le bine pana spuma devine ferma. Adaugati o treime de bezea in crema de branza si amestecati cu o spatula. Puneti inca jumatate de bezea amestecand usor. 

Tapetati tava de copt (rotunda, cu diametru de 15 cm) cu hartie de copt unsa cu ulei, astfel incat sa nu se miste, apoi puneti aluatul cu grija, astfel incat sa se pastreze bulele. 

Pont! Puneti forma de copt intr-o tava cu apa fierbinte si apoi puneti in cuptor, la 170 de grade pentru 15 minute, apoi la 160 de grade pentru alte 15 minute. La final, opriti focul, dar lasati tava in cuptor pentru inca 15 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet. 

Cum se serveste cheesecake

Cele 6 portii a 230 de kcal pot fi servite ca atare, pudrate cu zahar sau alaturi de niste fructe proaspete. De asemenea, poti servi cu dulceata pe deasupra si frisca. 

Iata si reteta video 

Foto: Sugarbush.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului