Ingrediente fondante de menta cu ciocolata
- 100 ml lapte condensat;
- 240 g zahar pudra, cernut;
- 60 g ciocolata menaj, topita;
- sclipici comestibil;
- extract natural de menta, dupa gust.
Cum se prepara fondantele de menta cu ciocolata
Intr-un bol de dimensiuni medii adauga treptat zaharul pudra in laptele condensat. Dupa ce acesta s-a topit, adauga extractul natural de menta si continua sa amesteci pana ce compozitia se omogenizeaza.
Pe o suprafata curata presara alt zahar pudra si framanta aluatul pana ce obtii o grosime de aproximativ 1/4 centimetri. Taie-l in bucatele mici si rotunde si lasa-l sa se usuce cateva ore.
Scufunda-le in ciocolata topita sau orneaza-le cu ea. Pastreaza-le la rece.
Cum se servesc fondantele de menta cu ciocolata
Serveste fondantele de menta cu ciocolata alaturi de un pahar de sampanie.
Sursa foto: popeko.blogspot.com