Fursecurile colorate pot inveseli o petrecere sau o aniversare. Sunt foarte simplu de pregatit.


Ingrediente pentru fursecuri colorate


Aluat

  • 100 g unt, la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 100 g zahar brun
  • 250 g faina
  • 1 extract vanilie
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf de sare


Finisare

  • zahar tos colorat


Cum se prepara fursecuri colorate


Mixeaza untul cu zaharul si ouale, pana obtii o compozitie omogena, spumoasa si aerata. Adauga extractul de vanilie si sarea, apoi incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.

Modeleaza bile de aluat, apoi tavaleste-le prin zaharul colorat si pune-le pe o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt.

Pune fursecurile la copt, la 180 de grade, circa 10 minute.


Cum se servesc fursecuri colorate


Serveste fursecurile ca atare, dupa ce s-au racit.

Sursa foto: babble.com

  •   2012-08-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii