Prajitura aceasta pufoasa cu fructe de padure se pastreaza proaspata mai multe zile si este desertul perfect pentru zilele de vara.

Ingrediente pentru prajitura pufoasa cu branza, afine si zmeura

225 g unt nesarat

225 g crema de branza

285 g zahar

4 oua

1 lingurita extract de vanilie

250 g faina

1 plic praf de copt

1 praf de sare

100 g zmeura

100 g afine

coaja rasa de lamaie

Cum se prepara prajitura pufoasa cu branza, afine si zmeura

Mixeaza untul cu zaharul, pana ce obtii o compozitie spumoasa.

Adauga crema de branza, apoi incorporeaza ouale, unul cate unul.

Pune in compozitie si extractul de vanilie, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

Adauga fructele usor si incorporeaza-le cu o spatula, ca nu cumva sa le zdrobesti. Aromatizeaza compozitia cu coaja rasa de lamaie.

Pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi lasa prajitura la copt, la 180 de grade, circa 30 de minute.

Cum se serveste prajitura pufoasa cu branza, afine si zmeura

Serveste prajitura dupa ce s-a racit bine.

Foto: babble.com
 

  •   2012-07-24
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.