- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Mousse de ciocolata cu chilli
Ingrediente:
- 75 g ciocolata neagra, bucati
- 4 linguri de cacao
- 4 linguri apa
- 2 oua medii (separate in albusuri si galbenusuri)
- 1 lingurita rasa de pudra de chili
- 1 lingura zahar pudra
- 12 cirese sau visine
Mod de preparare:
Topeste ciocolata la bain-marie. Separat, amesteca pudra de cacao cu apa pe foc, adauga treptat ciocolata si amesteca-le bine, pana formezi o pasta. Bate galbenusurile si adauga-le in amestecul de ciocolata. Lasa-le pe foc, aproximativ 5 min, amestecand continuu pana se ingroasa. Dupa ce stingi focul, adauga pudra de chili.
Bate albusurile spuma si adauga zaharul. Amesteca pana cand spuma devine lucioasa, apoi incorporeaz-o in amestecul de ciocolata. Imparte compozitia formata in 6 pahare si decoreaza-le cu cirese sau visine.
Sursa foto: springlane.de
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina