- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Biscuiti cu lavanda
Sursa foto: schriftdesign-metternich.de
Ingrediente
- 125g unt
- 150g zahar pudra
- 1 ou
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita de coaja rasa de lamaie
- 1 lingura de flori de levantica
- un praf de sare
- 1 plic praf de copt
- 250g faina
Cum se preprara
Intr-un bol amesteca faina cu praful de copt, sarea, florile de levantica si coaja de lamaie.
Intr-un bol pentru mixer adauga untul si zaharul si mixeaza bine pana se transforma intr-o crema spumoasa. Adauga apoi esenta de vanilie si ingredientele uscate, in doua-trei transe. Amesteca bine aluatual, pana se omogenizeaza.
Inveleste-l aluatul obtinut in folie alimentara si pastreaza-l la frigider timp de cel putin o ora.
Intinde aluatul pe o suprafata de lucru presarata cu faina si se decupeaza bizcuitii in formele dorite.
Coace biscuitii in cuptorul preincalzit la 175°C, timp de 10-15 minute. Biscuitii se servesc reci, alaturi de o cana de ceai.
Sursa foto principala: lushome.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina