- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Fursecuri fructate de post
Ingrediente:
- 1 banana
- 1/2 piure dovleac
- 2 linguri de unt de migdale
- 1 cana fulgi de ovaz
- 4 linguri chipsuri de ciocolata neagra, fara lapte
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Zdrobeste bine o banana, amestec-o impreuna cu piureul de dovleac si untul de migdale (topit in prealabil). Incorporeaza fulgii de ovaz si de ciocolata in amestecul de fructe. Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Pune, cu lingura, fursecurile in tava, avand grija sa pastrezi o distanta de 5 cm intre ele. Coace-le timp de 15 -20 de minute.
Sursa foto: namelymarly.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina