Fursecurile colorate pot inveseli o petrecere sau o aniversare. Sunt foarte simplu de pregatit.
Ingrediente pentru fursecuri colorate
Aluat
- 100 g unt, la temperatura camerei
- 2 oua
- 100 g zahar brun
- 250 g faina
- 1 extract vanilie
- 1/2 plic praf de copt
- 1 praf de sare
Finisare
- zahar tos colorat
Cum se prepara fursecuri colorate
Mixeaza untul cu zaharul si ouale, pana obtii o compozitie omogena, spumoasa si aerata. Adauga extractul de vanilie si sarea, apoi incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.
Modeleaza bile de aluat, apoi tavaleste-le prin zaharul colorat si pune-le pe o tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt.
Pune fursecurile la copt, la 180 de grade, circa 10 minute.
Cum se servesc fursecuri colorate
Serveste fursecurile ca atare, dupa ce s-au racit.
Sursa foto: babble.com