O maniera sofisticata , dar totodata simpla de a servi ficatul de vitel .

Ingrediente pentru ficat cu ceapa alla veneziana

600 gr. ficat de vitel

500 gr. ceapa

40 gr. unt

3 linguri de ulei extravirgin de masline

1 lingura patrunjel tocat

sare

piper

Cum se prepara ficat cu ceapa alla veneziana

Curata ficatul, apoi taie-l felii foarte subtiri.

Toaca fin ceapa si caleste-o intr-o tigaie cu ulei si unt, la foc mic, cam o ora, amestecand din cand in cand. Dupa aceea aseaza peste ceapa, potriveste de sare si piper si da focul mare inca 10 minute.

cand e gata, presara ficatul cu patrunjel proaspat si aseaza-l pe un platou.

Cum se serveste ficat cu ceapa alla veneziana

Serveste ficatul cu ceapa alla veneziana cald, cu o garnitura la alegere, preferabil un piure cu parmezan deasupra si decor de salata verde.

  •   2012-03-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii