frittata cu branza si cartofi este un preparat satios si gustos, potrivit pentru micul dejun si nu numai. Cu toate acestea, vei avea nevoie de cel putin jumatate de ora pentru ca mancarea ta sa fie gata.

Ingrediente pentru frittata cu branza si cartofi
 

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cartofi curatati si rasi
  • 1 ceapa feliata
  • ½ cana branza Cheddar
  • 4 oua batute
  • sare si piper
     

Cum se prepara frittata cu branza si cartofi
 

Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Cand tigaia s-a incins, pune cartofii si lasa-i sa se prajeasca pana devin crocanti. Apoi da focul mai mic si adauga ceapa, lasand-o sa se caleasca pana se inmoaie. Pune ouale batute si asezoneaza cu sare si piper. Daca vrei, ii poti adauga si verdeata tocata.

Apoi da tigaia la cuptor 10 minute, pana cand frittata ta devine ferma. Adauga branza Cheddar rasa si mai tine-o 5 minute, pentru ca aceasta sa se topeasca.
 

Cum se serveste frittata cu branza si cartofi
 

Se serveste calda.

  •   2011-05-05
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii