Pizza cu ceapa, ciuperci si ricotta este foarte gustoasa si ideala pentru momentele in care nu vrei sa stai prea mult timp in bucatarie. Este cremoasa, savuroasa si satioasa.

Ingrediente pentru pizza cu ceapa, ciuperci si ricotta


ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
zahar
20 ml otet balsamic
2 tortilla
200 grame cascaval
120 grame branza ricotta
6 ciuperci mari feliate
sare
piper.

Cum se prepara pizza cu ceapa, ciuperci si ricotta

Incinge cuptorul la 220 de grade. Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline si adauga ceapa. Caleste cateva minute, pana cand se inmoaie. Adauga putin zahar si otetul balsamic si lasa pe foc cateva minute.

Aseaza feliile de tortilla pe o tava si unge-le cu ulei de masline. Presara pe fiecare tortilla cascavalul si branza ricotta. Adauga apoi si ciupercile feliate si ceapa caramelizata.

Asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor si lasa timp de 15 minute. Verifica si daca mai este nevoie, mai lasa la cuptor 5 - 10 minute.

Cum se serveste pizza cu ceapa, ciuperci si ricotta

Pizza cu ceapa, ciuperci si ricotta se serveste ca atare.
 

  •   2012-08-20
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.